هفت تست دام دار کنکور ؛ نکات طلایی تست زنی کنکور

هفت تست دام دار کنکور ؛ نکات طلایی تست زنی کنکور

در این مطلب میخواهیم با شما دانش آموزان گرامی در مورد اصول طراحی هفت تست دام دار کنکور صحبت کنیم. با وجود اینکه برخی افراد مدعی هستند که روشهایی را ابداع کرده اند که بدون نیاز به حل سوال و با توجه به قواعد احتمالات به پاسخ پرسشهای چهار گزینه ای می رسند. اما عملا این ادعاها کذب بوده و نوعی فرصت طلبی محسوب می شود.

در این نوشته به مباحث زیر پرداخته می شود:

چگونه دام های کنکور را شناسایی کنیم؟
سوالات ریزشی کنکور
سوالات سخت کنکور
سوالات نکته دار کنکور

البته قواعدی در مورد طراحی تست ها وجود دارد که مربوط به آسانی و سختی و نوع چینش این دو نوع است که از آسان به سخت می باشد. در برخی موارد این امر نیز رعایت نمی شود، مانند سوالات ادبیات سال ۸۱ که از سخت به آسان چیده شده بود !

پس منتظر هر نوع سوالی و هر وضعیتی در جلسه کنکور باشید و خود را برای آن آماده کنید. مطالعه اصولی دروس و حل و تحلیل تست های کنکورهای سنوات گذشته ضامن احتمال موفقیت شماست.

اصول تست زنی

باید بدانید هفتاد درصد سوالات کنکورهای سراسری ساده و متوسط هستند. سی درصد سوالات نیاز به دقت و زمان بیشتری برای حل دارند.

سوالات دام دار کنکور سراسری

تست های کمی بصورت دام دار طراحی می شوند که این تعداد محدود در دو تیپ عمده تست هایی با پاسخ غلط به ظاهر درست و تست هایی با پاسخ درست به ظاهر غلط طرح می شوند. این سوالات معمولا در تیپ اول گزینه های اول و دوم پاسخ های غلط هستند و در تیپ دوم گزینه های اول و دوم، پاسخ های درست هستند.

در ذیل با هفت تست دام دار کنکور بیشتر آشنا می شویم؛

تله اول

 طراح با ترتیب گزینه ها، می تواند شما را به اشتباه بیندازد. همیشه بعد از مطالعه صورت تست بدون پیش داوری هر ۴ گزینه را به ترتیب بخوانید.

حالت اول: گزینه های غلط به ظاهر درست. که معمولا در گزینه های یک و دو دیده می شوند. علت به خطا افتادن داوطلبان عدم استخراج اطلاعات صورت سوال (داده ها و خواسته ها) و گزینه ها می باشد.

حالت دوم: گزینه های درست به ظاهر غلط. این گزینه ها معمولا در دو گزینه آخر دیده می شوند. پیشنهاد می شود در تست هایی با ظاهر تکراری و آشنا حتما زیر داده های تست و دور خواسته های آن، خط بکشید.

 

تله ی دوم

 طراح با استفاده از کلمات و عبارات گمراه کننده داوطلب را گمراه می کند. به مفاهیم نا آشنای برخی افعال و واژگان در تست های سنوات گذشته دقت کنید. ضمنا هوشمندانه صورت خوانی را دنبال کنید (مطلوب است : درست ترین گزینه کدام است).

 

تله ی سوم

 طراح با آوردن اطلاعات زائد در تست، ذهن داوطلب را منحرف می کند. عدم مطالعه کامل صورت تست و درک خواسته اصلی مساله، بیشترین سهم غلط را به خود اختصاص می دهد. این مورد یکی از مهم ترین های هفت تست دام دار کنکور است.

تله تستی کنکور سراسری

تله چهارم

 معمولا نکات کوچک مورد بی توجهی قرار می گیرد. به صفات تفضیلی و برتر، حروف ربط، مفاهیم حاشیه ای و موضوعات اصلی تست بدون در نظر گرفتن مبحث تست دقت کنید.

 

تله پنجم

 می توان از پیش زمینه ی ذهنی داوطلب برای به تله انداختن استفاده کرد. پیش داوری در مورد مباحث سخت با تست های آسان به نوعی تعریف دیگر این عنوان است.

تله ششم

 اصولا داوطلبان کنکور افراد خوش باوری هستند. تست های تکرای با افعال منفی یا مثبت جدید به راحتی شما را گمراه می کنند.  

 

تله هفتم

 کلمات و عبارات مشابه به سادگی با هم اشتباه می شوند. برترین و بدترن دو واژه کاملا متفاوت هستند. دقیق باشید.

امیدواریم که از این پست که پیرو هفت تست دام دار کنکور است در سایت سرای دانش فدک لذت برده باشید. 

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *